Kako poteka kemični piling za zdravljenje aken?

Na začetku kožo očistimo, nato 30% salicilni piling nanesemo z mehko krtačko na obraz, lahko tudi dekolte ali hrbet. Po  3-4 minutah s kože obrišemo ostanke pilinga in namažemo z obnovitveno kremo. Po posegu je prisotna prehodna rdečica, po 2-3 dneh se koža bolj intenzivno lušči. Poseg opravimo v ležečem položaju in traja 15-20 minut. Svetujemo 3-4 posege v 2-4 tedenskih razmikih. 

Kako poteka kemični piling za pomlajevnje kože?

Na začetku kožo očistimo, nato 70% glikolni piling nanesemo z mehko krtačko na obraz, lahko tudi vrat in dekolte. Po 3-4 minutah piling naturaliziramo in namažemo z obnovitveno kremo. Po posegu je prisotna prehodna rdečica, po 2-3 dneh se koža bolj intenzivno lušči. Poseg opravimo v ležečem položaju in traja 15-20 minut. Svetujemo 1-4 posege v 2-4 tedenskih razmikih. 

Kako poteka kemični piling za odstranjevanje melazme in drugih pigmentacij kože?

Na začetku kožo očistimo, nato 25% triklorocetni piling (TCA) nanesemo z mehko krtačko na pigmentacije na obrazu, lahko tudi druge dele telesa. Po 3-4 minutah piling neutraliziramo in namažemo z obnovitveno kremo. Po posegu je prisotna prehodna rdečica, po 2-3 dneh se koža bolj intenzivno lušči. Poseg opravimo v ležečem položaju in traja 15-20 minut. Svetujemo 1-3 posege v 3-4 tedenskih razmikih.